Målrettet markedsføring

Hvordan kommer vi ud over rampen?

SIERRA.DK har valgt at anbefale MailPlatform til vore erhvervskunder – MailPlatform er en email marketing løsning, der gør dialogen med hver enkelt modtager mulig. Nedenfor ses fire af de mange features, som systemet tilbyder. Klik her for at se alle features

Email Marketing – nyhedsbreve

Du kan naturligvis sende helt simple nyhedsbreve, der med den indbyggede drag-and-drop editor skabes på få minutter. Eller din virksomhed kan opsætte avancerede flows, der tager udgangspunkt i den enkelte modtagers vaner og mønstre.

Du betaler for de mails din virksomhed har behov for at sende. Der er ikke noget med alle mulige tillægsmoduler eller skjulte gebyrer og forbehold. Sådan kan vi bedst selv lide det.

Prisen kan sammenlignes med de udenlandske simple selvbetjeningsløsninger, mens funktionaliteten matcher de dyreste løsninger på markedet.

Eksternt indhold fra feeds

Send automatiske mails med indhold fra dit website eller din webshop, Facebook, Instagram indhold fra økonomisystemet eller et helt andet feed.

Med External Content læser vi dynamisk RSS, JSON, XML, Facebook og Instagram feeds, og kan indsætte disse re-designet i dine kampagner og automatiske flows.

Det er også muligt at automatisere kampagner med Repeat Sending, så de sender ud, hvis f.eks. mere end 2 artikler i et eller flere feeds er blevet opdateret.

Lidt populært sagt kan funktionen beskrives som en automatisk pengemaskine. Hvor MailPlatform kan generere målrettede kampagner – helt automatisk.

Statistik over adfærd

MailPlatform registrerer alle handlinger dine modtagere foretager sig.

Vi opsamler hvor mange der åbner dine nyhedsbreve, på hvad og hvor de klikker, hvor mange der afmelder sig og hvilke adresser der ikke længere er valide. Afmeldinger og dårlige adresser fjerner vi automatisk fra jeres liste. I kan også se om modtagerne åbner mailen fra en desktop, tablet eller en mobiltelefon.

SIERRA.DK anbefaler
  • at din hjemmeside er klar til feedback fra modtagerne af nyhedsbrevet.
  • at du har en helt klar strategi omkring markedsføring.
  • at du tager ejerskab.
Importér nemt modtagere

Det er nemt at importere modtagere i MailPlatform fra f.eks. Outlook og Excel eller et andet system.

Vi genkender automatisk den fil du uploader, og sørger for at importere modtagerne. Du kan f.eks. importere modtagere direkte fra et Excel dokument, eller en kontakt- eller distributionsliste fra Outlook. Eller fra din webshop, et andet email system eller en anden datakilde.

 Øvrige bemærkninger
  • Standard integration til WordPress
  • Altid gratis support
  • Erfarne eksperter hjælper din virksomhed i gang med MailPlatform. Alt foregår som online træning.
Igangværende projektsider med eksempelvis Mailplatform

PROJEKT

Finnmorck.dk er en webside og et serviceværktøj til parthavere i Albatros VI og Albatros VIII. Sekundært bruges siden også til at opfylde lovkrav om udsendelse af nyhedsbreve…

Projektside

PROJEKT

Det er muligt at leje hele stuehuset på Vilstedsøgård eller et af vores hyggelige dobbeltværelser. Huset har plads til 30 spisende gæster og har 5 dobbeltværelser…

Projektside

PROJEKT

Udskiftning af hjemmesidesystem med bevarelse af layout. Her er valgt the7-tema, som kan håndtere denne udfordring. Nuværende udseende varierer fra screenshot.

Projektside

Facebook-feed (boost din virksomhed via Facebook)

Så er det forår på Mors ... See MoreSee Less

Sierra dk i forårsfarver

maj 21, 2017, 12:15pm - maj 31, 2017, 3:00pm

Så er det forår på Mors

View on Facebook

Efterårstema på sierra.dk ... See MoreSee Less

View on Facebook

Jimmy Pedersen har føjet et nyt billede til Sierra-dks tidslinje — her: Tivoli Hotel & Congress Center. ... See MoreSee Less

View on Facebook

... See MoreSee Less

View on Facebook

Marketingsprojekt i samarbejde med Morsø Erhvervsråd og andre erhvervskunder
sierra.dk/index.php/ud-over-rampen/
... See MoreSee Less

View on Facebook
Vælg Baggrund: Rød Brun Hvid