Responsive webdesign i dansk WordPress

fjer2Tilbud på et WordPress website.

At temaet er responsivt betyder, at websiden retter sig ind efter den enhed, du ser websiden i: iPad, PC, iPhone, tablet osv.

Du kan købe et færdigt website som dette – med the7 tema. Prisen er kun 4.990 kr. incl. moms.
Jeg har 18 års erfaring med webdesign.

Med venlig hilsen
Preben Sørensen

Systemet, der anvendes til websitet, hedder WordPress. WordPress er oprindelig tænkt som en blog med indlæg og kommentarer. I de senere år har det udviklet sig til også at være et system bestående af faste sider bygget op om en menustruktur.

14740847525_fa64892fdb_oDesign og layout bygger på temaer, der udvikles over alt i verden. Der findes såvel gratis som prissatte temaer. WordPress tilbyder som standard nogle få gratis temaer at vælge imellem. Øvrige temaer kan downloades og aktiveres efter ønske.

Funktionalitet er betinget af flere ting. Selve temaet bidrager med en del funktionalitet. Dertil kommer en rig variation af forskellige plugins, som hver især giver yderligere funktionalitet. Plugins kan på samme måde som temaer downloades og aktiveres. Nogle er gratis, andre skal man betale for.

skin1.general-floating-menu-logo-hdKombinationsmulighederner i WordPress er næsten uendelige. Jeg har til denne introduktionsside valgt et tema, der hedder the7. Du kan selv tage en guidet tur rundt i the7-universet. Du vil blive overrasket over de helt utrolig mange features, dette ene tema alene kan tilbyde. Hvis du har kendskab til html-kodning, vil du kunne håndtere opgaven selv, hvis ikke – kan jeg klare det for dig.

Du skal have et domænenavn. Det kan med fordel købes hos UnoEuro eller GratisDNS. Opsætning af DNS er ret enkelt hos begge. Hos UnoEuro kan du tillige købe et webhotel – skræddersyet til WordPress. Du skal huske at aktivere dit domæne hos DK-Hostmaster efter købet hos GratisDNS. Hvis du ikke selv vil eller kan stå for denne proces, kan jeg gøre det for dig.

Selve websitet skal imidlertid altid hostes på én af mig godkendt server. Jeg opretter et standardsite, som efterfølgende udvikles med det layout og de features, du ønsker. Webhotellet kan suppleres med et mailhotel knyttet til domænenavnet.

Der kan tages daglig backup af dit website – I WordPress findes der et plugin til formålet, så du er uafhængig af udbyderens standard backup

For at komme i gang, skal du kontakte mig på telefon 9775 2050 eller via email

Prisen for et standard website er 4.000 kr.

Prisen for et tilpasset website – som dette – er 4.990 kr. Med tilkøbt tema og plugins.

Prisen for webhotellet afregnes med udbyderen.

Prisen for eventuelt mailhotel afregnes med udbyderen.

Min timepris for opsætning er 455 kr.
Timepris for grafisk arbejde er 595 kr.

Alle priser er incl. moms